Antislip

Antislip

Vallen, glijden en slippen. Jaarlijks maken duizenden mensen een lelijke val door een te gladde ondergrond die niet van de nodige antislip voorzien is. Met antislip wordt gladheid en uitglijden voorkomen. Zorg er dus voor dat die vervelende valpartijen en alle hier bijhorende nare gevolgen niet meer plaatsvinden. Vertrouw hiervoor gerust op de mogelijkheden van Respo Repair om dit onnodige leed te vermijden.

Het antislip maken van verschillende vloeren is van belang in de meest uiteenlopende locaties en zaken. Bent u ook overtuigd van het belang om uw vloer, sanitair, trappen of andere ondergrond antislip te maken? Neem dan snel contact op met Respo Repair om de vele antislip mogelijkheden te bekijken, waaronder antislip tegels en antislip vloeren als middel voor antislip in de badkamer. Met onze uitgebreide antislip oplossingen kan uitglijden worden voorkomen.

Respo Repair heeft het uniek product Safety Floor waarmee bestaande gladde vloeren antislip gemaakt kunnen worden. Keramische vloeren of betonnen vloeren worden middels etsen antislip gemaakt. Het plaatsen van de Safety Floor heeft als bijkomende grote voordeel dat dit nauwelijks tot visuele veranderingen leidt. Ook voor antislip in sanitair kan dit een goede oplossing bieden en is de ondergrond niet langer glad als die nat wordt.

Ook bodems van baden en douches zijn vaak glad. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Naast het plaatsen van een antislipmat in bad of douche, kan Respo Repair ook hier een gepaste oplossing aanbieden met onze speciale antislip coatings voor sanitair. Zowel voor emaillen sanitair als kunststof sanitair bieden wij steeds de gepaste antislip mogelijkheden.

Op diverse plekken biedt het plaatsen van antislipmatten dan weer de beste oplossing. Antislipmatten kunnen overal geplaatst worden, maar zeker bij hallen en trappen worden ze vaak toegepast. Reken hiervoor opnieuw gerust op de expertise en ervaring van Respo Repair. Maar ook voor het plaatsen van antislip op trappen met bijvoorbeeld trapstrips, kunt u bij ons terecht. Waar antislip coatings dan weer overal geplaatst kunnen worden, zowel binnen als buiten.

Heeft u dus interesse om een Safety Floor te plaatsenantislip in sanitair te plaatsenantislip matten te plaatsenantislip coatings te plaatsen of in overige antislip mogelijkheden, dan bent u bij Respo Repair aan het juiste adres. De antislip mogelijkheden bij Respo Repair zijn werkelijk eindeloos. Samen vinden we gegarandeerd de beste antislip oplossing voor u.