Safety Floor plaatsen

Vraag gratis een offerte aan

Respo Repair heeft middels het procedé van Safety Floor een uniek product waarmee bestaande vloeren antislip gemaakt kunnen worden. Betegelde vloeren of betonvloeren worden middels etsen antislip gemaakt.

Werkzaamheden

Safetyfloor is een transparante vloeistof die na verwerking op de tegels het juiste antislip effect geeft. Tegels zijn in droge toestand niet gevaarlijk. De gladheid ontstaat als tegels nat worden. Het antislipeffect van Safety Floor treedt in werking als de vloer nat is.

Vele instanties zijn verplicht om vloeren op te leveren met een stroefheid die uitgedrukt wordt in R waardes. Safety Floor voldoet in vrijwel alle gevallen aan deze stroefheid.

Visueel geen verandering

Het grote voordeel van Safety Floor is dat er visueel vrijwel niets veranderd aan uw huidige tegelvloer. Het is dus moeilijk om een goede illustratie te laten zien van een onbehandelde en een behandelde vloer. 

Emaillen sanitair

De bodem van een emaillen badkuip of douchebak is glad. Het procedé Safety Floor werkt uitstekend op bodems van emaillen badkuipen en douchebakken.

Safety Floor op een tegelvloer of galerijvloer is na verwerking direct klaar voor gebruik.

Maar ook voor antislip in sanitair te plaatsenantislip matten te plaatsenantislip coatings te plaatsen en overige antislip mogelijkheden kunt u bij ons terecht. 

Plaats ook een Safety Floor voor ieders veiligheid. Ook met een antislip coatingantislip vloer en antislip tegels draag je mee zorg want een ongeluk is al te snel gebeurd. 

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens