Ga voor veilig met onze antislip oplossingen

Een ongelukje in huis is veelal snel gebeurd en uit onderzoek is gebleken dat veel ongelukjes durven voorvallen in de badkamer, dit terwijl deze heel eenvoudig te vermijden zijn. Zodra grondoppervlakken nat worden, kunnen ze namelijk ook glad worden en dan is een glijpartij vaak niet meer veraf.

Hiervoor biedt Respo Repair meerdere oplossingen. Zo kan men kiezen voor het toepassen van de Safety Floor techniek of voor antislip matten. Met het plaatsen van antislip matten kunnen dergelijke valpartijen vaak eenvoudig vermeden worden. Maar ook door het aanbrengen van een antislip laag op de badkuip, de douchebak, gladde vloer of het terras worden deze in geen tijd veel veiliger gemaakt.

Investeren in antislip is dus een snelle en eenvoudige manier om valpartijen te voorkomen en de veiligheid te verhogen. Antislip is heel eenvoudig te plaatsen en aan te brengen. Bovendien zijn de antislip toepassingen van Respo Repair heel duurzaam en kan je dus gedurende lange tijd van de voordelen genieten. Eens je het gemak van een antislip vloer hebt ontdekt, zal je vast niet anders meer willen. Kom dus snel de vele antislip mogelijkheden ontdekken bij Respo Repair en kies voor de beste toepassing voor jouw situatie. Zo bieden wij onder meer de mogelijkheid een Safety Floor te plaatsen, antislip in sanitair te plaatsen, antislip matten te plaatsen, antislip coatings te plaatsen en andere antislip mogelijkheden. Neem gerust contact op met onze experts die je begeleiden naar de beste oplossing.