Douche in douche renovatie systeem

Vraag gratis een offerte aan

Van uw douche genieten gaat niet samen met ergernis over slijtagesporen, ruwe plekken, kalkaanslag roestvorming of een kleur waarop u bent uitgekeken.

Dat is ook niet nodig. Dankzij het Douche in Douche renovatie systeem beschikt u binnen een dag over een nieuwe douche. De operatie "van oud naar nieuw" gebeurt zonder hakken of breken aan tegels en muren!

Bij het plaatsen wordt de oude afvoer en overloop vervangen. Inzetdouches zijn van hoogwaardig acryl. De toevoeging van purschuim tussen het oude en de nieuwe douche zorgt voor een isolatie laag.

De nieuwe douche voelt behaaglijk aan en heeft een antislip kwaliteit. Snel, netjes en relatief goedkoop: zo maakt Respo Repair uw badkamer weer tot rustplek bij uitstek.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw douchebak? Informeer dan snel en vrijblijvend naar onze badkamer renovaties.

In dezelfde lijn bieden wij ook het bad in bad renovatie systeem, het badwissel renovatie systeem en het douchewissel renovatie systeem

Met het douche in douche systeem is een snelle douche renovatie gegarandeerd. Je douche renoveren wordt met deze renovatie techniek uiterst eenvoudig. 

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens