Krassen, scheuren of deuken in uw bad zijn vaak een bron van ergernis. Respo Repair kan dergelijke sanitaire schade doorgaans zonder grote ingrepen repareren. Ook als er kleine stukjes uit zijn is het geen probleem. We vullen de beschadiging op en de afwerking gebeurt op onze esthetische manier. Na reparatie is uw badkuip direct klaar voor gebruik. 

Voor badreparaties en badrenovaties ben je bij Respo Repair dus aan het juiste adres. Naast onze expertise voor een badkuip te renoveren, kan je bij ons terecht voor onder meer een douchebak herstellen, het glazuur in bad herstellen en stukjes van een bad herlakken

Voor beschadigingen die niet meer te repareren zijn hebben wij goede alternatieven, de renovatie technieken “Bad in Bad” en “Bad Wissel”. Het Bad in Bad renovatie systeem wordt gebruikt voor verweerde en onherstelbaar geëmailleerde badkuipen. Het Bad Wissel renovatie systeem is voor niet te repareren kunststof badkuipen.

U kan bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten badkuipen, zoals voor acryl badkuip reparaties, emaille badkuip reparaties, quaryl badkuip reparaties en kunstmarmer badkuip reparaties. Ook met andere sanitaire reparaties helpen wij u graag verder. Zo kunnen wij eenvoudig uw bad renoveren, uw composiet douchebak herstellen, uw keramiek wasbak herstellen of een putje in een keramische tegel herstellen, zo ziet uw badkamer er terug zo goed als nieuw uit. 

Types van badkuip reparaties

thumb.jpg

Acrylonitril butadieen styreen (Acryl) is een kunststof dat gebruikt wordt voor starre voorwerpen. Het wordt onder andere gebruikt  voor de productie van autobumpers, golfclubs en LEGO blokjes. En badkuipen natuurlijk. Respo Repair repareert acryl in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van acryl, neemt u dan contact met ons op.

thumb.jpg

Emaille is een dunne laag van gesmolten glas dat aangebracht is op voorwerpen van metaal. Het doel is meestal om het metaal te beschermen en te versieren. Omdat emaille minder buigzaam is dan het metaal waarop het is aangebracht, kunnen er bij onvoorzichtige behandeling stukken vanaf springen en barsten ontstaan. Respo Repair Service repareert emaille in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van emaille, neemt u dan contact met ons op.

thumb.jpg

Quaryl is een samengestelde kunststof die bestaat uit Acryl en Kwarts. Dit materiaal heeft de eigenschap zeer star en krasvast te zijn. Als u toch een kras, deuk of scheur in uw badkuip of douchebak heeft, repareren we dat graag voor u. Respo Repair repareert quaryl in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van quaryl, neemt u dan contact met ons op.

service-1.jpg

Kunstmarmer is een samengestelde steen (composiet) op basis van kunstharsen. Respo Repair repareert kunstmarmer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van kunstmarmer kunnen wij dit repareren voor u.

Zo herstelt Respo Repair uw badkuip

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens