Douchebak reparaties

Vraag gratis een offerte aan

Als er krassen, scheuren of deuken in uw douchebak zitten kan Respo Repair dat doorgaans zonder grote ingrepen repareren. Ook als er kleine stukjes uit zijn gesprongen is dat geen probleem. We vullen de beschadiging op en werken het op onze esthetische wijze af. Uw douchebak is klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken. Voor al uw reparaties aan uw sanitair zoals een douche reparatie kunt u op ons rekenen. 

Reken op de professionele hulp van onze vakmensen om uw douchebak te herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in douche reparaties en komen dan ook met plezier uw douche repareren.

Voor beschadigingen die niet meer te repareren zijn hebben wij goede alternatieven, de renovatie technieken “Douche in Douche” en “Douche Wissel”. Het Douche in Douche renovatie systeem wordt gebruikt voor verweerde en onherstelbaar geëmailleerde douchebakken. Het Douche Wissel renovatie systeem is voor niet te repareren kunststof douchebakken. 

U kunt bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten douchebaken, zoals voor acryl douchebak reparaties, quaryl douchebak reparaties, emaille douchebak reparaties, kunstmarmer douchebak reparaties en polybeton douchebak reparaties.

Respo Repair is ook uw expert op gebied van badkuip reparatieswastafel reparatiestoilet reparatiesglas reparatieskozijn reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparatieswand reparaties en overige reparaties.  

Types van douchebak reparaties

service-2.jpg

Acrylonitril butadieen styreen (Acryl) is een kunststof dat gebruikt wordt voor starre voorwerpen. Het wordt onder andere gebruikt voor de productie van autobumpers, golfclubs en LEGO blokjes. En douches natuurlijk. Respo Repair repareert acryl in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van acryl, neemt u dan contact met ons op.

service-2.jpg

Quaryl is een samengestelde kunststof die bestaat uit Acryl en Kwarts. Dit materiaal heeft de eigenschap zeer star en krasvast te zijn. Als u toch een kras, deuk of scheur in uw badkuip of douchebak heeft, repareren we dat graag voor u. Respo Repair repareert quaryl in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van quaryl, neemt u dan contact met ons op.

service-2.jpg

Emaille is een dunne laag van gesmolten glas dat aangebracht is op voorwerpen van metaal. Het doel is meestal om het metaal te beschermen en te versieren. Omdat emaille minder buigzaam is dan het metaal waarop het is aangebracht, kunnen er bij onvoorzichtige behandeling stukken vanaf springen en barsten ontstaan. Respo Repair repareert emaille in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van emaille, neemt u dan contact met ons op.

service-2.jpg

Kunstmarmer is een samengestelde steen (composiet) op basis van kunstharsen. Respo Repair repareert kunstmarmer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van kunstmarmer kunnen wij dit repareren voor u.

service-2.jpg

Het grootste voordeel van polybeton in je badkamer is dat het vochtbestendig is. Overigens is het naadloos, en daardoor kan er geen vocht ontstaan in de voegen. Schimmels komen erg vaak voor in badkamer, maar dankzij gepolierd beton kun je dit perfect vermijden.

Respo Repair repareert polybeton in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van polybeton, neemt u dan contact met ons op.

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens