Wastafel reparaties

Vraag gratis een offerte aan

Het is kostbaar om een wastafel te vervangen en vaak hoeft dat ook niet. Respo Repair kan krassen, deuken, scheurtjes en stukjes eruit, snel en doeltreffend repareren. Wij doen dat door de beschadiging schoon te frezen, op te vullen en de vulling op een slimme manier esthetisch weg te werken. Zo kunt u op ons rekenen voor diverse reparaties aan uw sanitair, zoals een doeltreffende reparatie van uw wastafel. Uw wastafel is klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken. 

U kunt bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten wastafels, zoals voor marmer wastafel reparaties, kunststof wastafel reparaties, kunstmarmer wastafel reparaties, keramiek wastafel reparaties.Wilt u dus bijvoorbeeld uw keramiek wasbak herstellen, reken dan gerust op onze professionele aanpak. 

Respo Repair is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatiestoilet reparatiesglas reparatieskozijn reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparatieswand reparaties en overige reparaties.  

Types van wastafel reparaties

service-3.jpg

Marmer is een zeer fraaie soort kalksteen, dat onder hoge geologische druk gevormd wordt. Het aantal vindplaatsen is beperkt, en dat maakt het tot een kostbaar bouwmateriaal. Marmer is zacht vergeleken bij andere steensoorten en daarom kunnen er gemakkelijk beschadigingen ontstaan. Respo Repair repareert marmer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

service-3.jpg

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Het wordt o.a. gebruikt om kozijnen, deuren, meubels, wastafels en doucheschermen van te maken. Acryl en Quaryl, veel gebruikt in badkuipen en douchebakken, zijn beiden ook kunststoffen. Respo Repair repareert kunststof in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

service-3.jpg

Kunstmarmer is een samengestelde steen (composiet) op basis van kunstharsen. Respo Repair repareert kunstmarmer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van kunstmarmer kunnen wij dit repareren voor u.

service-3.jpg

Keramiek is een verzamelnaam voor materialen die worden samengesteld door verhitting onder hoge temperaturen of hoge druk. Traditioneel is dat gebakken klei, maar moderne (technische) keramiek kan een samenstelling zijn van een keur aan materialen. Over het algemeen zijn keramieken hard, slijtvast en hittebestendig. Respo Repair repareert keramiek in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van keramiek, neemt u dan contact met ons op.

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens