Esthetische deur reparaties

Vraag gratis een offerte aan

Deuren die intensief gebruikt worden zijn vaker aan schade onderhevig dan u wellicht zou vermoeden. Kleine schades aan bijvoorbeeld HPL deuren zijn snel en doeltreffend te repareren. Respo Group kan door middel van haar innovatieve duurzame methodes deurschade goed en doeltreffend repareren. Na reparatie is uw deurschade vaak niet meer terug te vinden.

Tijdens werkzaamheden, een inbraak of gewoon een ongelukje kunnen krassen, scheuren en deuken in uw deur ontstaan. Respo Group repareert al vele jaren schades aan deuren. We hebben een innovatieve methode ontwikkeld. Hiermee repareren we uw deurschade op een zeer doeltreffende wijze. Onze esthetische afwerking zorgt voor een uitstekend eindresultaat. 

U kunt bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten deuren, zoals voor kunststof deur reparaties, aluminium deur reparaties, houten deur reparaties en HPL deur reparatiesTwijfel dus niet langer en laat je deur herstellen! 

Respo Group is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatieswastafel reparatieskozijn reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparaties en overige reparaties.  

Types van esthetische deur reparaties

Deurkunststof.jpg

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Het wordt o.a. gebruikt om kozijnen (PVC), deuren (PVC), meubels, wastafels en doucheschermen van te maken. Acryl en Quaryl, veel gebruikt in badkuipen en douchebakken, zijn beiden ook kunststoffen.

Respo Group repareert kunststof (PVC) in vlakke structuur en in houtnerfstructuur.

Respo Group repareert kunststof in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

Voordeur-Noah.jpg

Aluminium is licht en toch sterk, slijtvast en bestendig tegen roest (corrosie). Dat maakt het tot een duurzaam materiaal. Het wordt in interieurs vooral gebruikt om bewegende delen, zoals kozijnen en deuren, licht te houden. Daarnaast wordt het vaak ook als decoratief element gebruikt.

Respo Group repareert aluminium in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is aluminium, neemt u dan contact met ons op.

Voordeurhout.jpg

Respo Group repareert hout in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

Opgelet: we kunnen ook gesapt hout repareren, maar niet 100% onzichtbaar.

DeurHPL.jpg

HPL staat voor High Pressure Laminate. HPL verschilt van laminaat door de samenstelling van de bovenlaag. Die is geperst uit verschillende lagen melamine, en dat maakt het materiaal bijzonder stootvast. Op de hoeken en randen kunnen wel beschadigingen ontstaan, door schuren bijvoorbeeld.

Respo Group repareert HPL in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van HPL, neemt u dan contact met ons op.

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?