Dorpels zijn over het algemeen van hardsteen, kunststof of hout. Respo Group heeft de mogelijkheid om vele soorten dorpelschade te repareren. Schade zoals: deuken, krassen of scheuren worden door ons op vakkundige wijze gerepareerd. Na het opvulprocedé wordt de reparatie op een esthetische wijze afgemaakt. Het  probleem wat u had met de dorpelschade is opgelost dankzij onze diverse dorpel reparaties. En ook voor dorpels geldt: na reparatie direct klaar voor gebruik.

U kunt bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten dorpels, zoals voor hardsteen dorpel reparaties, houten dorpel reparaties, kunststof dorpel reparaties en aluminium dorpel reparatiesReken op Respo Group om uw dorpel te repareren. Onze service is snel en kwalitatief. 

Respo Group is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatieswastafel reparatieskozijn reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparaties en overige reparaties.  

Types van dorpel reparaties

aluraamna_bonthe.jpg

Hardsteen is een kalksteen met een blauw-grijze kleur. (Arduin, blauwsteen, ...) Het is een zeer hard gesteente, en wordt daarom ook wel petit-graniet genoemd. 

Respo Group repareert hardsteen in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van hardsteen, neemt u dan contact met ons op.

PVCRENna1.jpg

Respo Group repareert hout in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op. 

Opgelet: Gesapt hout kunnen wij ook repareren, maar niet 100% onzichtbaar.

Kunststofdorpel.jpg

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Het wordt o.a. gebruikt om kozijnen (PVC), deuren (PVC), meubels, wastafels en doucheschermen van te maken. Acryl en Quaryl, veel gebruikt in badkuipen en douchebakken, zijn beiden ook kunststoffen.

Respo Group repareert kunststof (PVC) in vlakke structuur en in houtnerfstructuur. Respo Group repareert kunststof in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

Dorpelnieuw.jpg

Aluminium is licht en toch sterk, slijtvast en bestendig tegen roest (corrosie). Dat maakt het tot een duurzaam materiaal. Het wordt in interieurs vooral gebruikt om bewegende delen, zoals kozijnen en deuren, licht te houden. Daarnaast wordt het vaak ook als decoratief element gebruikt.

Respo Group repareert aluminium in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is aluminium, neemt u dan contact met ons op.

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?